17 MAI TAG

I dette innlegget som er nummer to i dag så tenkte jeg at jeg skulle ha en tag og ikke hvilken som helst tag det er en 17.mai tag. Selvfølgelig finnes det ingen sånne så jeg lagde en egen. Sorry altså for en tag jeg vet at det er ikke det folk liker best, men har skrive sperre. 

  1. Skal du ha budnad på 17.mai?  - Jeg skal ikke ha budnad siden jeg har gått i korps helt til i år så har jeg ikke fått bruk for budnad.
  2. Beskriv sminken din med 3 ord' - Mer enn vanlig ( HAHAH det er 3 ord)
  3. Hva liker du best med 17. mai? - Jeg liker stemmningen på 17.mai og bare å kunne se på barnetoget. 
  4. Hva liker du minst med 17. mai? - Hvis det er stygt vær så er det selvfølgelig det, men hvis ikke er det nok at du må stå opp så tidelig.
  5. Har du noen spesielle tradisjoner på 17. mai? - Vi spiser alltid hos farmor og farfar og ser på barne og folketoget. + kjøper sånne stenger som du bare får tak i 2 ganger i året som er like gode. 
  6. Hva pleier dere/du spise på 17.mai? - Vi pleier og spise pølse og senere smørbrød og kaker.
  7. Hva gjør du akkurat nå? - Dumt spørsmål herreggud det gjo eg så har lagt taggen oppps!
  8. Når besvarer du denne taggen? - Jeg besvarer denne taggen 16. mai, men dere ser den på 17. mai.
  9. Går din skole i tog på 17. mai?- Min skole går ikke i tog, men du kan gå bak barneskolen sitt tog , men ingen gjør det. 
  10. Ditt beste minne fra nasjonaldagen? -Mitt beste minne er når brødrene mine var små og jeg gikk i 1 klasse og de klatret rundt og jeg husker det så godt. Derfor er dette det beste minne for jeg husker det og vi var så små.

ØNSKER ALLE EN FORTSATT FIN DAG!!!


 

FØLG MEG PÅ SNAP!!!!!!<-

 

Klem M<3

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits